Foglalások

Sziasztok!

Mi egy kis, de annál szenvedélyesebb csoport vagyunk, ahol a szívünk a sportokért dobog. Nem élünk luxusba, de a szenvedélyünk hajt, és most Veletek együtt szeretnénk sportolni kimozdulni a hétköznapokból!!

Szuper hétvégi foglalkozások! Ne aggódj, ha kevés időd van! Megmutatjuk, hogy az extrém sportok akár beleférnek egy hétvégi napba is.

Miért Jelentkezz Nálunk?

Mert Te is részese lehetsz annak a kis álomnak, hogy naggyá tegyük ezt a folyamatosan fejlődő pályát. Nálunk vannak a legváltozatosabb pályaelemek az országban, itt mindenki megtalálja a tudásának a legmegfelelőbb részt. Rád is szükségünk van a kihívások legyőzéséhez!

Jelentkezz most és hozz létre közösségünkkel közös programot!

Pálya foglalás

Fontos lehet jelezni érkezéseteket, mert egyesület tagjai munka és iskola mellett tudnak csak kijárni sportolni, ezért nincs állandó nyitvatartás. Nem tudunk biztosítani erre külön egy portást anyagi okokból! A múlt évben voltak kellemetlenségek nyitvatartásunk miatt, kérjük jelezzétek érkezési szándékotokat előre! Köszönjük!

Foglalj időpontot nálunk, és készülj fel egy kihagyhatatlan élményre! Garantáljuk, hogy airbag használatával minden gyakorlat biztonságos és izgalmas lesz! Válaszd ki az opciók közül valamelyik airbeget. Nálunk megtapasztalhatod az igazi extrém sportok varázsát.

(Készül rezi ív és box hamarosan!)

Foglalkozások

Ne hagyd ki a hétvégi roller és bmx foglalkozásokat! Jelentkezz most és élvezd az extrém sportok izgalmát! 20 éves tapasztalat áll mögöttünk, szakértői vezetésünkkel. Több generáció nevelkedett egyesületünkbe. Mutassuk meg együtt, hogy milyen fantasztikus eredményeket lehet elérni elszántság egy jó közösséggel, szakértelem mellett! Garantáljuk, hogy nálunk minden sportoló otthon érzi majd magát! Bízunk benne, hogy csatlakozol egyesületünkhöz is!

Szombat és vasárnap 15 órától lesz foglalkozásokra lehetőség, ha az időjárás nem szól közbe!